SRT

Autocleaning Brian is sinds 2013 officieel dealer van SRT en hiermee de enigste in de provincie Groningen.

SRT (Surface Renewal Technology) is een blanke lak, toe te passen op verschillende ondergronden. De coating dient met een speciaal doekje aangebracht te worden, en heeft een herstellende functie. Na een voorbehandeling (indien nodig), zal de originele kleur van de lak naar boven komen en SRT voorziet de ondergrond van een permanente glans laag. Tevens beschermt de coating het oppervlakte tegen hardnekkige invloeden.

SRT is toepasbaar in veel sectoren zoals automotive, luchtvaart, scheepvaart, industrie en de bouw. Vanwege de eenvoud van het systeem is SRT een rendabel alternatief voor het kostbare overspuiten van de lak. Bovendien is SRT ecologisch verantwoord. De coating is aromaat rij, heeft een hoge chemicaliën resistentie en er is weinig product nodig om het gewenste resultaat te behalen.

SRT is toepasbaar in vele sectoren, hieronder leest u de meest voorkomende toepassingen.

Automotive

Het lak van voertuigen wordt dagelijks blootgesteld aan hardnekkige invloeden van buitenaf. De lak wordt aangetast, het verliest zijn glans en de kleur vervaagd. Vooral bezitters van oldtimers hechten veel waarde aan het uiterlijk van hun voertuig. SRT biedt een uitstekend en voordelig alternatief voor het overspuiten van het voertuig. Door het aanbrengen van de blanke lak, na een gepaste voorbehandeling, komt de originele kleur van de lak weer naar boven en wordt het oppervlakte voorzien van een permanente glans laag. In combinatie met PPS lakbescherming is het voertuig weer jarenlang als nieuw. Autocleaning Brian geeft maar liefst 7 jaar garantie op kleur- en glansbehoud bij totale behandeling van het voertuig. Onze behandeling geeft de beste bescherming tegen inwerking van vogelpoep van alle lak beschermende producten die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

Marine

Voor boten geldt vrijwel hetzelfde verhaal als bij auto's. Door UV-straling en overige hardnekkige weersinvloeden wordt de lak snel aangetast. Daarbij komt de aantasting door het zoute water. Poetsen is na verloop van tijd niet meer de juiste oplossing. Het aanbrengen van de SRT-coating in combinatie met PPS Lakbescherming zorgt langdurig voor een uitstekende staat van het vaartuig. Vuil hecht zich nauwelijks en het oppervlakte heeft een permanente glans waardoor de boot weer schittert op het water.

Real Estate (Vastgoed)

SRT is toepasbaar op vrijwel alle gelakte en ongelakte metalen, kunststoffen en gepoedercoate ondergronden. Daarmee is het uitermate geschikt voor het renoveren van bijvoorbeeld kozijnen, boeiboorden, gevels en roldeuren. Deze onderdelen worden vaak dof en zijn lastig te reinigen. Door het aanbrengen van de SRT-coating worden de oppervlakten permanent vernieuwd en beschermd. De aangetaste delen van een gebouw krijgen daardoor hun oorspronkelijke staat terug.

Voor meer informatie over SRT en onze reeds gedane projecten, verwijzen wij u graag naar www.brianpaintprotection.nl of u kunt telefonisch contact opnemen met de heer A. Brian, 06 51 45 18 90.